Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

28.12.11.

Vogue:najbolje obučene u 2011.godini

Sve su lepe i elegantne...ali u top 5 najbolje obučenih zvezda, engleski Vogue je izabrao imena koja su izazvala modnu i filmsku tendenciju u 2011. godini. Ipak, desilo se malo iznenađenje: neke od ovih zvezda generalno nemaju modnog ukusa, ali ih je samo jedno pojavljivanje na crvenom tepihu uzdiglo u modne visine, poput Kristen Stjuart u svečanoj toaleti sa premijere "Breaking Dawn 1".

Diskutabilno ime je upravo ime Kristen Stjuart. Po mišljenju magazina Vogue, stil glumice tokom premijere filma bilo je tako "zaslepljujući" da smo zaboravili modne neuspehe dotične dame tokom svih njenih paparaco trenutaka. Naime, modni stil Kristen Stjuard je primer kako ne treba da se vodi računa o svom modnom ukusu, tako da je veče premijere filma "Breaking Dawn" zaista bio pozitivan šok za sve modne kritičare.

Vojovtkinja od Kembridža, Kejt Midlton ovu godinu je provela bez ijednog modnog gafa! Od momenta kada je obukla venčanicu na venčanju sa princom Vilijamom pa sve do danas, Kejt je u svakom momentu briljirala i nije dala povoda zlim jezicima za negativnom kritikom. Bravo Kejt!

En Hatavej
Ema Stoun
Blejk Lajvli

1 коментар:

Štikle је рекао...

Plava haljina mi se najviše sviđa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...