Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

12.10.11.

Dženifer Lopez:kopirajte njen mejkap


 Besane noći provedene brigom o blizancima Eme i Maksa izgleda kao da nisu imali negativan uticaj na svežinu i lepotu Dženifer Lopez, koja se pojavljuje u sjajnoj formi u svakoj svečanoj prilici. Kao veliki protivnik estetske hirurgije, Dženifer preferira šminku artista koja je u stanju da ispravi manje lepe detalje i da joj učini kožu baršunastom.

 Želiš da kopiraš njen svež i osunčan izgled? Počni tako što ćeš pripremiti kožu laganom osnovom, podlogom za šminku koja reaguje tako što popunjava neravnine i tako daje svileni izgled površini kože. Potom nanesi podlogu za puder sa antiejdž efektom, koja sprečava nagomilavanje sitnih bora. Pogled će dobiti akcenat ako se koriste senke za oči boje bronze i zemljanih tonova, a sve se završava maskarom za uvijanje trepavica. Sledeći korak je natapkati obraze rumenilom preplanulih boja i obasjati usne kremastim sjajilom.







Učvršćuje tonus kože i zateže bore. Smoothing-Filler Make-up Base Collistar (23evra).
















Diego Dalla Palma je razvio podlogu za puder sa tretmanom za suvu kožu, koji osim što pokriva, reaguje na znake vremena, bore i sunčane pege (41evro) 














Les Tentations Cuivrée: paleta koja će za Novu Godinu biti hit, kako tvrdi Chanel. Sa svojih 4 metaliziranih nijansi ima čvrstu teksturu savršenu za sjaj i stvaranje senzualnog pogleda(46evra)












Sunce Sicilije u zemljanom kamenom puderu boje bronze od Dolce&Gabbana make-up, na slici u verziji tople boje Cachemire (45evra).








Penaste teksture sa najlon vlaknima, podiže, uvrće i obasjava trepavice:  Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara od Estée Lauder(26 evra).









 Pune usne odmerenog sjaja sa Color Fever Gloss Bitten Lips od Lancôme, u tonu na slici Fairly Beige n.254 (25evra)

1 коментар:

delfin је рекао...

Dakle,da bismo izgledale kao JLo treba nam 203evra?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...