Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

11.11.11.

Seks:žene i muškarci su isti

Razbijen je mit o muškarcu koji više misli na seks od žene! Muškarci i žene nisu toliko različiti, pa tako ni u seksualnom smislu, bar tako tvrdi naučno istraživanje iz SAD-a. Poslednji naučni rad stiže iz Univerziteta u Mičigenu, koji je objavljen u Current Directions in Psychological Science, u kojem Teri Konli i saradnici obrazlažu podatke prikupljane nekoliko godina o temi seksualne želje.
Ukratko, tokom dana oba pola podjednako imaju seksualnu želju, nasuprot verovanjima koji su zasnovani na zastarelim predrasudama o ženi injenom društveno prihvaćenom seksualnom ponašanju.
Zaključak o ženskom orgazmu, izvučen na osnovu 13 hiljada ispitanih žena, glasi: 79% žena redovno doživljava orgazam tokom seksa sa partnerom, što odgovara približno jednakom procentu muškaraca sa orgazmom u toku seksa.
Još jedan mit je razbijen: Univerzitet u Ohaju nas razuverava da muškarci misle na seks svakih 7 sekundi. To prosto nije istina. Muškarac mnogo češće misli na hranu i na san, nego na seks u toku dana.

4 коментара:

lily је рекао...

To je sve tako individualno.Na primer ja,mislim i zelim seks kad god mi se ukaze prilika,dok moj momak vice:nemoj vise ko boga te molim.:)

Анониман је рекао...

Meni je dan toliko zatrpan da o seksu mislim samo subotom.A ni tada se ne desi.

samo kažem је рекао...

Dakle,lily je ninfo,a anonimna je frigi.:)))

Анониман је рекао...

Nema ništa loše u tome što mislimo na seks.Loše postaje ako se zbog toga osećamo frustrirani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...