Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

1.12.11.

Prijateljice koje svaka žena mora da ima

Svaka žena obično ima oko sebe čitavu grupu vernih prijateljica sa kojima deli svakodnevne radosti i brige. Iako postoji staro pravilo da u životu imamo par pravih prijatelja, činjenica da imamo potrebu za različitim prijateljstvima to opovrgava. Svaka od nas bi trebala da ima sledećih 8 prijateljica od poverenja:

1 – Prijateljica od uvek
Osećaj da te neko poznaje od uvek i da je uvek spreman da ti pritrči u pomoć? To je osećaj koji prija. Ona je tvoja drugarica iz odeljenja, poznaje tvoje roditelje, izlazile ste u prve provode zajedno, zna i najtajnije kutke tvoje duše. Ona te neće nikada izdati. Iako sa vremenom vaše druženje može da izbledi, pa se možda nećete često viđati, uvek možeš da računaš na nju, jer je ona tvoja najbolja prijateljica i nemoj da sumnjaš u nju.

2 –Nova prijateljica
Za razliku od prijateljica iz detinjstva, nova prijateljstva se sklapaju svesno i odgovorno, rađaju se u deljenju zajedničkih interesa i ličnih iskustava. Nova prijateljica ti donosi nalet novih ideja u tvoj život, drugačije poglede na svet oko tebe. Ukratko, ona je pravi izvor energije.

3 – "Bezbrižna" prijateljica
Njoj se nikada nisi poverila, nikada je nisi zvala kada ti je bilo teško niti kada si trebala pomoć. Ona je idealna osoba sa kojom se provodiš, ideš u kupovinu i na piće. Sa njom je život žurka, a njen smeh je pravi antidepresiv.

4 – SOS prijateljica
Ona zna sve, ali zaista. Kada ti je veoma hitno, ona će znati kako da ti pomogne. Nesebična i uvek dostupna, nikad ne traži ništa za uzvrat, a izgleda da u sebi ima energije i vremena za ceo svet. Osim što rešava male hitne stvari (čuvanje dece, pozajmljivanje novca, odeće i slično), ova prijateljica je odlična i u prevenciji nastanka tvojih problema.
5 – Prijateljica lični trener
Ova prijateljica te tera da se zajedno upišete na aerobik, da zajedno držite dijetu ili da ostavite cigarete. Pravi je motivator za odluke koje prijaju organizmu. Ali ne samo to. Ako učite, nikada neće da te pita da se provodite za to vreme, već ćete zajedno da čitate i da se preslišavate.

6 – Sestra bliznakinja
Sa njom su ti se desile iste stvari u isto vreme: zajedno ste našle prvu ljubav, imate decu istih godina, problemi su vam isti, a o ukusima i stilu da i ne govorimo. Mnogi vam ne veruju kada kažete da ste drugarice, a ne sestre. A vama dvema to prija.

7 – Mama kao prijatelj
Srećom po mnoge, mama nije samo mama, već prijateljica koja je uvek tu, čak i kada sa njom imamo konflikte. Na njena vrata uvek možemo da zakucamo.

8 – Ti lično
Često trčiš u pomoć drugima, a i sama sebi si dovoljna podrška? Prvo pravilo lične sreće jeste da sami sebi budemo prijatelj. Ako nam je stalo do sopstvenog bića, to će nas činiti srećnima, a sreća je nešto što se vidi i spolja. Samim tim, biće nam lakše pronaći prijatelje, jer odišemo pozitivnom energijom.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...