Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

30.11.11.

U kojoj zemlji žive najveći zavodnici?

Nedavna anketa odeljka Brand Development otkriva nam ko su najveći zavodnici Evrope. Među interesantim otkrićima izdvaja se i činjenica da Englezi više nisu najgori i da njihovo mesto na listi ljubavnika sve više raste, dok Francuzi, poznati u zavođenju, gube tlo pod nogama i visoko mesto na listi. Ali kome pripada prvo mesto?

Nesumnjivo, latinski ljubavnici su uvek u modi. Italijani i dalje važe za nejspretnije i najpoželjnije ljubavnike među Evropljanima. Koja je njihova tajna? Anketirane žene kažu: umetnost, gastronomija i priča. Ove tri tajne odvajaju Italijane od ostalih pretendenata na presto. 
Kako istraživanje tvrdi, 35% žena voli da čuje Italijana dok uz razgovor pokušava da dotakne duboko u srce žene, a ako je pozove na romantičnu večeru koju će on sam da napravi, to se nikako ne odbija. Ako ne zna da kuva, sigurno će vas odvesti na večeru u najbolji italijanski restoran u gradu. Naravno, intimna atmosfera je na prvom mestu, a ona će biti upotpunjena pričom o romantičnoj strani umetnosti, nikako o fudbalu i novim kretanjima na berzi. Vrlo je moguće da će vas ovaj latinski ljubavnik pozvati na romantično putovanje za vikend, jer Italijani to tako rade, a muškarci drugih nacija, ako žele da budu na top poziciji, moraće da se pretvaraju da su Italijani. Sve u svrhu zavođenja, zar ne?

1 коментар:

Анониман је рекао...

Gomila s-r-a-nj-a i pozdravi iz italije sa malim i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...