Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

1.12.11.

Parfemi i spotovi sa zvezdama

Reklamni spotovi su prava mala dela kinematografije. Ekskluzivne lokacije, režiseri internacionalne slave i zaštitna lica iz Holivuda. Pogledaj nove fenomenalne reklamne spotove sa Natali Portman, Evom Mendez, Kirom Najtli, Skarlet Johanson i sa Šarliz Teron.



Natali Portman je protagonista spota Miss Dior Chérie, kog je reširala Sofija Kopola, uz note pesme "Je t'aime... Moi non plus" Serža Gensbura i Džejn Birkin. Dovoljno je pomirisati buket ruža i to je asocira na jednu ljubavnu priču...


Reklamni spot, poput kratkometražnog filma, vodi nas u priču o svetu iz sna, a sve u svrhe reklame za parfem Angel od Thierry Mugler i sa Evom Mendez kao glavnim likom u oniričkoj priči, koja sanja dok je u vozu koji ide velikom brzinom. Režiser je Tijeri Magler.



Kira Najtli interpretira sebe u spotu za parfem Coco Mademoiselle režisera Džoa Rajta. Na fotografskom setu konzumira ljubavnu priču sa fotografom (Albertom Amanom), on pokušava da je zavede, ali ona se ne da tako lako...



Skarlet Johanson u spotu otkriva ekskluzivan intervju iza scene za kampanju parfema The One od Dolce & Gabbana. Režiser je Žan-Batist Mondino.


Ulazna vrata Versaja se otvaraju specijalno za Šarliz Teron, zaštitno lice parfema J'adore i čitave jedne kolekcije Dior kao manekenka na pisti. Iza scene se susreće sa Grejs Keli, Madlen Ditrih i Merilin Monro.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...