Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

2.12.11.

Najskuplji pokloni u 2011.godini

Ove najskuplje predmete upoznali smo tokom 2011.godine, predmete rekordnih cena za veoma duboke džepove. Ali, i kada bismo imali novac da ih kupimo, da li bismo to zaista i učinili? Pogledajte galeriju top 5 najskupljih poklona.


Cena je 5,7 miliona dolara.Zove se Gold History Edition. Kreirao ga je guru luksuznih gedžeta Stjuart Hadžiz. Ova igračkica je napravljena od zlata, ali cena mu varira u zavisnosti od prisustva kostiju Tiranosaurus Reksa, starih 65 miliona godina!

Najskuplja torbica na svetu zove se 1001 Nights Diamond Purse, kreacija kuće Mouaward,prodata je po rekordnoj ceni  od 3,8 miliona dolara.

Poslednja kreacija iz Victoria's Secret je grudnjak astronomske vrednosti:2,5 miliona dolara.

Wii Supreme (350.000 evra) - Ova konzola je sastavljena od 2,5kg zlata od 22 karata, a dugmad su u stvari dijamanti od četvrt karata svaki, na svetu postoje svega 3 primerka ove konzole.

 

 

Najskuplji ranac na svetu je ranac Meri-Kejt i Ešli Olsen za modnu kuću The Row, a cena se kreće od 35.000 do 39.000$. 

U hotelu Lindeth Howe Country House Hotel iz Windermere, u Kumbriji, u svrhe Nacionalne Nedelje Čokolade u Engleskoj, šef kuhinje Mark Gilbert napravio je desert cene 22 hiljade evra,naravno sa dekoracijom od čistog zlata.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...