Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

9.12.11.

Ekstremni seks:gde je granica?

Neki od nas traže uvek nove poze u seksu, a neki čak ne prežu od alternativnih metoda kako bi dostigli orgazam, uključujući i malo opasnije tehnike. I u seksu važi poznato pravilo: radite sve dok vam prija!

Shibari,  bondage, breath control… ovi egzotični nazivi definišu ekstremne erotske tehnike koje praktikuju parovi sadomazo, gde se igra na relaciji dominator-potlaćeni, ali mnogi ne znaju da je ovo u stvari samo igra i nema za cilj patnju. U pitanju je samo pretvaranje i gluma, vodeći računa o fizičkoj bezbednosti pojedinca, jer ako se pređe ta tanka linija, posledice su fatalne. Tako je Italiju nedavno potresla tragedija devojke koja je sa drugom igrala erotsku igru kontrole disanja koja se završila njenom smrću.
Članovi grupe BDSM (bondage,disciplina,dominacija, subministracija, sadizam, mazohizam) uveravaju nas da se ove tehnike moraju naučiti, te je potreban instruktor u prvim koracima upoznavanja sa ovakvim izvorom erotskog zadovoljstva, ali da je rezultat neponovljiv i nezamenljiv.
Pobornici ekstremnog seksa tvrde da je u pitanju prava umetnost, koja, osim taktilnog zadovoljstva ima funkciju vizuelne lepote. Oni su prvi koji nas upućuju da je potrebna instrukcija i da je mnogo bezbednije upustiti se u tradicionalan seks ako niste "naučeni" na ekstremni.
U seksu je lepo igrati se, ali sve dok to prija i njoj i njemu. Žene su naročito neodlučne u pogledu istraživanja ekstremnog seksa. Njima se preporučuje sledeće: nemojte se osećati obavezne da radite stvari koje vam ne prijaju. Ako se za to odlučite, recite partneru da želite da menjate uloge, ako ni to ne pomaže, možda je objašnjenje mnogo jednostavnije nego što mislite ili želite to sebi da priznate: pogrešan partner!

2 коментара:

Анониман је рекао...

Na zalost,ekstremne metode su vise muska stvar,a zena je tu da udovolji.Ili to ili ce naci drugu.

gogili је рекао...

Ko je normalan,njemu to ne treba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...