Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

14.12.11.

Najlošiji pokloni za Božić

Ostalo nam je manje od mesec dana do Božića i razmene poklona među prijateljima i porodicom. Ako se još dvoumite oko izbora poklona, znajte da postoje i oni nepoželjni. Italijanski Jahu anketirao je svoje čitatelje koji su izabrali top 8 najnepoželjnijih poklona za Božić. Evo rezultata:

Na prvom mestu najmanje poželjan poklon jeste crveni donji veš. Veruje se da on donosi sreću ako se nosi za najluđu noć, pa je zato ovaj poklon i najviše poklanjan. Međutim, učestalost poklanjanja crvenog donjeg rublja je prevazišla svaku meru, pa ga ne odobrava 18% ispitanika ankete.


Iako zauzima drugo mesto na listi nepoželjnih poklona, privezak za ključeve je izglasalo nešto manje od 18% ispitanika.

 

Higijenski proizvodi, da ili ne? Ako imate ovu vrstu dileme, znajte da sapune, dezodoranse, gelove i kupke ne želi kao poklon za Božić 13% ispitanika.

Klasičan Božićni poklon često su sveće, dekorisane, mirišljave, u obliku Deda Mraza... ipak, ovaj poklon se našao na četvrtom mestu liste najlošijih poklona.

Još jedan klasičan poklon koji bi trebalo da izbegavaš: šolja! Nisu dopuštene, bez obzira da li imaju božićni dizajn ili ne.

Neka podigne ruku onaj ko nije bar jednom poklonio šal, kapu ili rukavice za Božić! Iako je veoma praktično, ovaj vid poklanjanja našao se među najlošije izabranim poklonima.

 

 

Kravata ili fular i nije toliko nepoželjan poklon. Njega ne odobrava svega 8% ispitanika.

 

Parfem je najviše tolerisan poklon, naročito ako je markiran. Ipak, 8% ispitanika ankete nikad ne bi želelo ovakav poklon za Božić.

 

A koji poklon vi ne biste želeli da dobijete za Božić?

2 коментара:

Анониман је рекао...

Meni se svidjaju skoro svi,osim priveska i parfema.

hijavata је рекао...

Istina za šolje!Imam ih pedesetak,ne znam šta da radim sa njima.Ne mogu dalje da ih poklanjam,jer me sramota ako se sazna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...