Najnoviji članci

24.11.11.

Težak život dece slavnih

Žuli Depardje, ćerka Žerara Depardjea, takođe glumica, ove godine je trpela ucene jednog  čoveka koji je tvrdio da je sa njom imao seksualne odnose i da je sve snimio.  Tvrdio je da je sa Žuli imao odnos dana 14. avgusta i tražio je 130 hiljada dolara kako ne bi objavio snimljeni materijal. Depardje je slučaj prijavio policiji i ucenjivač je ubrzo uhapšen. Evo i ostalih primera teškog života dece slavnih.

 

 Gijom Depardje, stariji sin Žerara Depardjea, postao je dosta slavan glumac u Francuskoj, ali je uvek bila bitnija vest o njegovoj zavisnosti drogama i od alkohola. Posle jedne saobraćajne nesreće amputirana mu je noga, a 2008. godine umire od obične upale pluća u svojoj 37. godini.

Veston Kejdž, sin Nikolasa Kejdža, izgleda da je od oca nasledio plave oči, kao i naklonost životu van kućnih zidina. Veston, momak od 20 godina koji je naklonjen metal muzici i darker stilu sa mnogo tetovaža, uhapšen je u julu 2011. godine zajedno sa svojom suprugom zbog nasilja u porodici. Mesec dana pre toga, Veston je bio pod psihijatrijskim veštačenjem zbog napada na svog ličnog trenera. Tada je izjavio da je bio u alkoholiziranom stanju.

Kameron Daglas, 32, sin Majkla Daglasa i Dijandre  Morel: željan da postane glumac kao otac i deda, ali je uhapšen zbog posedovanja droge i osuđen 2010. godine na 5 godina zatvora zbog dilovanja.

 

Kristijan Brando: sin Marlona Branda, ubio je momka svoje polusestre Čejen. Pet godina posle ubistva, policija osuđuje Kristijana za nedelo, koji se posle ubio u svojoj 25. godini života.

 

Tejtum Onil, ćerka Rajana Onila i Džoane Mur: bila je najmlađa glumica ikada koja je osvojila Oskara (sa 10 godina za film "Paper Moon"), ali njen privatan život nije bio miran. Poznata kao problematična i zavisna od heroina, Tejtum je napisala autobiografiju gde je opisala u detalje porodično nasilje, zlostavljanje koje je trpela od prijatelja njenog oca, batine koje je dobijala od oca, kao i očevu nevernost. Tako je opisala situaciju kada je oca zatekla sa tada 18-togodišnjom glumicom Melani Grifit u krevetu. Otac Rajan Onil je uvek odbacivao ove optužbe.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...