Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

24.11.11.

Težak život dece slavnih

Žuli Depardje, ćerka Žerara Depardjea, takođe glumica, ove godine je trpela ucene jednog  čoveka koji je tvrdio da je sa njom imao seksualne odnose i da je sve snimio.  Tvrdio je da je sa Žuli imao odnos dana 14. avgusta i tražio je 130 hiljada dolara kako ne bi objavio snimljeni materijal. Depardje je slučaj prijavio policiji i ucenjivač je ubrzo uhapšen. Evo i ostalih primera teškog života dece slavnih.

 

 Gijom Depardje, stariji sin Žerara Depardjea, postao je dosta slavan glumac u Francuskoj, ali je uvek bila bitnija vest o njegovoj zavisnosti drogama i od alkohola. Posle jedne saobraćajne nesreće amputirana mu je noga, a 2008. godine umire od obične upale pluća u svojoj 37. godini.

Veston Kejdž, sin Nikolasa Kejdža, izgleda da je od oca nasledio plave oči, kao i naklonost životu van kućnih zidina. Veston, momak od 20 godina koji je naklonjen metal muzici i darker stilu sa mnogo tetovaža, uhapšen je u julu 2011. godine zajedno sa svojom suprugom zbog nasilja u porodici. Mesec dana pre toga, Veston je bio pod psihijatrijskim veštačenjem zbog napada na svog ličnog trenera. Tada je izjavio da je bio u alkoholiziranom stanju.

Kameron Daglas, 32, sin Majkla Daglasa i Dijandre  Morel: željan da postane glumac kao otac i deda, ali je uhapšen zbog posedovanja droge i osuđen 2010. godine na 5 godina zatvora zbog dilovanja.

 

Kristijan Brando: sin Marlona Branda, ubio je momka svoje polusestre Čejen. Pet godina posle ubistva, policija osuđuje Kristijana za nedelo, koji se posle ubio u svojoj 25. godini života.

 

Tejtum Onil, ćerka Rajana Onila i Džoane Mur: bila je najmlađa glumica ikada koja je osvojila Oskara (sa 10 godina za film "Paper Moon"), ali njen privatan život nije bio miran. Poznata kao problematična i zavisna od heroina, Tejtum je napisala autobiografiju gde je opisala u detalje porodično nasilje, zlostavljanje koje je trpela od prijatelja njenog oca, batine koje je dobijala od oca, kao i očevu nevernost. Tako je opisala situaciju kada je oca zatekla sa tada 18-togodišnjom glumicom Melani Grifit u krevetu. Otac Rajan Onil je uvek odbacivao ove optužbe.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...