Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

18.10.11.

Džesika Alba: kopirajte njen mejkap

Ona je jedna od seksi ikona Holivuda, ali neverovatno, Džesika Alba je uvek za sebe govorila da je ružnjikava (razlog su nepravilni zubi i jak teksaški akcenat) i da je našla ravnotežu tek po rođenju njene ćerke  Onor. Ali gledajući fotografije sa American Music Awards, pubertetski kompleksi izgleda da su davna ružna prošlost za Džesiku Albu: fantastičan pogled "smoky eyes", koji savršeno ističe njene tamno smeđe oči.
Pre nego što počemo da joj se divimo u najnovijem filmu "Ubica u meni"(The Killer Inside Me), analizirajmo tajne mejkapa Džesike Albe i kopirajmo.






Fond de Teint Matte bare Minerals SPF 15 obogaćen je RareMinerals Active Soil Complex™, koji ga čini potpuno pogodnim za mešovitu i masnu kožu. Njegova formula je bogata mineralima, aminokiselinama i antioksidansima zahvaljujući kojima mejkap postaje pravi tretman lepote. (20evra, tonalitet Golden Tan)





Kako bi se pogledu dao rok izgled potrebna nam je paleta boja kao što je Urban Decay. Zove se The Black Pallette i daje 6 raznih boja senke za oči kako bi se kreirao dubok izgled "smokey eyes" Ekstra bonus, crni kreon za oči "24/7 Glide-On Zero" kao i "Eyeshadow Prime Potion" u boji pod nazivom Eden, kako bi mejkapu garantovao jači izražaj(35 evra)





Nova maskara  Lash Queen Sexy Blacks od Helene Rubinštajn, odeva trepavice u senzualno crno, specifičan iskrivljeni aplikator za davanje većeg volumena trepavicama i puš-ap efekta (32 evra).




Hidratacija i volumen u jednom ružu za usne, to je  L'Absolu Rouge od Lancôme, ovde u osetljivoj boji Bois de rose (30 evra)

1 коментар:

Анониман је рекао...

Slatkica jedna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...