Najnoviji članci

Swiss Halley agencija

Zakon privlacenja-kljuc

18.10.11.

Biološka kozmetika:kako je prepoznati?

  Od antiage do šminke, od deterdženta za lice do preparata za kosu...tema ekobiološke kozmetike sve više zauzima mesto u kolumnama magazina o lepoti. Šak i najveće kozmetičke kuće,koje su do sada koristile sintetičke materijale, sve više upotrebljavaju biološke elemente u svojoj proizvodnji.
Ali kada sa sigurnošću možemo kozmetiku smatrati biološkom? Onda kada je u kozmetičkom proizvodu sadržano 95% biljaka, naročito kada su 70% sertifikovani biološki sastojci. Sledeći proizvodi su najbolji primerci istinske biološke kozmetike.




 

Cattier Koncentrat lepote Huile Botanique  je obogaćen biološkim uljem biljke argan,visoke moći hidratacije, kao i biološkim uljem lešnika (u stanju da formira zaštitni nemasni sloj koji reguliše stvaranje sebuma),zatim biološki ekstrakt pamuka i ulja šargarepe za omekšavanje i sjaj kože (20 evra).


 




Esprit Equo Čisto Ulje Argana  je serum koji sadrži ulje agrana; zahvaljujući bogatstvu vitaminom E,masnim kiselinama Omega 6 i 3, deluje u unutrašnjosti kože i čini je mekom i elastičnom i sprečava prerano starenje kože. Pogodan je za sve tipove kože,zahvaljujući svojoj sertifikovanoj biološkoj formuli (12 evra).

 

Lavera Krema za Ruke Basis Sensitiv Q10 štiti ruke svojim uljem biološki uzgajanog badema,karitea i koenzima Q10. Lako se absorbuje i dubinski hidrira kožu zahvaljujući biološkom ulju jojobe i sastojcima na bazi pšenice. Sertifikat NaTrue(6 evra).





Na bazi esencijalnog biološkog ulja lavande,  Sanoflore Crema Fondente za Ruke i Nokte čini kožu neverovatno svilenkastom i ima isti efekat masaže u spa centru.(8 evra).




Odličan saveznik u borbi protiv bora na licu i na dekolteu.Bjobj Krema za Lice Antiage je nutritivna nega formule koja je obogaćena biološkim sastojcima raznih biljaka, savršena za osnovu vašem mejkapu, kao i u svrhe noćne kreme(17evra).

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...